Автор Тема: Откъде произлиза човекът?  (Прочетена 45535 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен mitko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 841
 • Пол: Мъж
 • Не прави това, което не искаш да ти се случва
  • профил
Re:Откъде произлиза човекът?
« Отговор #180 -: Септември 05, 2010, 14:14:27 pm »
Аз искам тук пак да припомня, че съществуват биологични видове със сложна и многостепенна метаморфоза и, че ако някой види ларвата (например на водно конче)НИКОГА не би се досетил, че има нещо общо с възрастният индивид ако не е биолог. Да не говорим, че едното живее във водата а другото а сушата.
Всички тези разделения на рептирли и пр. ми приличат точно на описания на едно и също нещо но в различнвите му етапи на развитие.
        Ето  тук  има  зрънце  истина  върху  която  да  се  расъждава!  В  природата  има  закон  който  гласи  "Ембрионалното  развитие  на  индивида  е  кратко  повторение  на  историческото  такова"  Забележете  ние  започваме  развитието  си  от  две  полу  клетки! 
        Алибаба  по-добре  ще  проследи  ембрионалното  ни  развитие,  и  ако  го  направи  ще  се  види,  че  ние  минаваме  такъв  стадии,  но  той  е  далеч  назад  в  развитието  ни!  Приятели  полу  рептилии  полу  маймуни,  всеки   който има  минимални  познания  по  генетика  и  необходимата  тех.  база  е  в  състояние  да  предизвика  определени  мутации,  но  околнната  среда  е  тази   която  определя  коя  мутация  да  просъществува!  Ковергенция  и  дивергенция  това  говори  ли  ви  нещо!
       "Еволюцията  на  човека  протича  в  две  независими  едно  от  друго    направления:  Физическа  (еволюция  на  тялото!)  и  духовна  (еволюция  на  съзнанието!)   Съжителствотона  двете  същности  е  на  база  симбиоза!
       Още  един  наивен  въпрос:  Защо  рептилиите  не  слязат  на  земята  да  си  окупират  един  континент  и  да  заживеят  редом  с  нас!     
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен sedere

 • (sedere)
 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 610
 • Пол: Мъж
Re:Откъде произлиза човекът?
« Отговор #181 -: Септември 05, 2010, 14:34:17 pm »
Цитат
Добре!Но не изключвай възможноста да не си прав!
Така е не изключвам тази възможност отчасти това което знам да не е вярно. :)

Цитат
Защо  рептилиите  не  слязат  на  земята  да  си  окупират  един  континент  и  да  заживеят  редом  с  нас!

Те си живеят редом с нас. В подземия и пещери и бази. Даже има разкази на индианци и не само, как тези гущери им отвличат жените и деца.

Пък и те си имат статуи и обеликси и какво ли още не. Маркирали са си територията отдавна. :)
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

Неактивен old4

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 042
 • Пол: Мъж
Re:Откъде произлиза човекът?
« Отговор #182 -: Септември 05, 2010, 16:43:15 pm »
Има малка разлика обаче, човеците са си били винаги човеци а ТЕЗИ, и тези които защитават тази теория и пишат тези книги и ги разпостраняват са си чисти рептили на 100%.Чрез разбунването на това се цели рептилоидната раса да се събуди, ползват интернета сайтовете точно поради тази причина.
Та това е истината, а маймунките си нямат нищо общо и нека ги оставим вече на мира.
Който се съмнява в думите ми да не чете книжки от ненам си автори ами да си направи генетично изследване  ;D.ЕТО, още едно доказателство че да прилича и да е, не е едно и също ;).
« Последна редакция: Септември 05, 2010, 16:52:04 pm от old4 »
Съжалявам old4, съществува забрана, която не ти позволява да публикуваш или изпращаш лични съобщения

Неактивен Sangre

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 295
 • Пол: Мъж
Re:Откъде произлиза човекът?
« Отговор #183 -: Септември 05, 2010, 18:54:30 pm »
Ако динозаврите бяха оцелели до момента, сигурно и те щяха да еволюират до хуманоиден вид. Представете си велосирапторите от "Джурасик парк" след 70 000 000 години еволюция щяха да приличат на... така наречените "сиви". А може и такива да са сивите, динозаври еволюирали скрито от нас на нашата планета. Не знам дали знаете, но първия по време е пръв по право ;)


От коментираните 3 картинки от предишната страница първото прилича и на ацтекския бог Кетцалкоатъл, което означава че освен в Асирия, такива богове е имало и в мезо-америка.


Преди време докато бях активен борец против труда, разправях на всеослушание "Който е измислил човека да се препитава с работа заслужава много юмруци по глупавицата" Сега вече знам кой е за бой, Анунаките :) Много съм им са заканил ша знайте, голям ще го ядат 2012 като дойдат.
Places change, Faces change, Life is so very strange...

Неактивен ARRI

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 523
 • Пол: Мъж
Re:Откъде произлиза човекът?
« Отговор #184 -: Септември 05, 2010, 19:10:31 pm »
Откъде произлиза човекът?

Кой точно от многото Човеци,които се разхождаме из Земята?.Или въпросът и темата са риторични :-X?
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен sedere

 • (sedere)
 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 610
 • Пол: Мъж
Re:Откъде произлиза човекът?
« Отговор #185 -: Септември 05, 2010, 19:48:44 pm »
Цитат
Има малка разлика обаче, човеците са си били винаги човеци

Мхм били сме си човеци от както са смесени гените.

Цитат
тези които защитават тази теория и пишат тези книги и ги разпостраняват са си чисти рептили на 100%

Тук си прав. Уреждат си свои сметки и искат да разобличат другия за да може те да си захапат тортата. Води се вътрешна война между тях.


Цитат
Ако динозаврите бяха оцелели до момента, сигурно и те щяха да еволюират до хуманоиден вид. Представете си велосирапторите от "Джурасик парк" след 70 000 000 години еволюция щяха да приличат на... така наречените "сиви". А може и такива да са сивите, динозаври еволюирали скрито от нас на нашата планета. Не знам дали знаете, но първия по време е пръв по право

Тук си прав. :hi:


Цитат
реди време докато бях активен борец против труда, разправях на всеослушание "Който е измислил човека да се препитава с работа заслужава много юмруци по глупавицата" Сега вече знам кой е за бой, Анунаките Smiley Много съм им са заканил ша знайте, голям ще го ядат 2012 като дойдат.

Хе-хе-хе не се знае дали те ще са или някой друг.  ;)

Може и да не дойде никой, може и да дойде и двата сценарии са много вероятни. :)

Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

Неактивен sedere

 • (sedere)
 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 610
 • Пол: Мъж
Re:Откъде произлиза човекът?
« Отговор #186 -: Септември 05, 2010, 19:56:30 pm »
Само три гена делят човека от маймуната


От години учените се опитват да разберат какво точно отличава хората от маймуните. Изследванията показват, че на ниво ДНК приликата е над 98 на сто. Учените не могат да обяснят как малките разлики в последователностите на ДНК са осигурили огромния еволюционен скок от маймуната към човека. Как изследователите откриха три уникални за човека гени, пише сайтът Лента.ру.

Хората обичат да разглеждат снимки на животни. Котки, кучета, коне, лами – всики те, особено когато са малки, са много симпатични. Малцина обаче биха нарекли симпатични и мили маймуните, особено висшите примати. Те изглеждат като пародия на човека. Явните прилики, смесени с подчертано животински качества, предизвикват смесени чувства.

Човекът и маймуната наистина си приличат. На ниво ДНК приликата между Homo sapiens и Pan troglodytes – шимпанзето – надвишава 98 процента. Изразена в цифри, тази разлика като че ли не е толкова малка: от три милиарда участъка на човешкия геном цели 60 милиона са уникални за Homo sapiens. В случая цифрите създават лъжлива представа за пропаст, която дели човека от маймуната. На практика всичките гени на двете групи организми се различават само по незначителни вариации от последователността на ДНК.

И досега учените не могат да обяснят как тези малки генетични разлики са осигурили огромния еволюционен скок от маймуната към човека. Първият отговор, който ни идва на ум, е, че последователността, характерна за Homo sapiens, са образували в генома му особени „гени на човечността”. Но на практика тази теория не се потвърждава: изследователите не са открили уникални гени у хората. Всичките гени на Homo sapiens са еволюирали от гените на предшественика – шимпанзето. Авторите на едно ново изследване за пръв път откриха цели три изключения от това правило.

Еволюция на генетично ниво

Преди да опишем новите открития, си заслужава да разкажем по-подробно как точно се случва еволюцията на генетичните последователности. Геномите на най-първите живи организми, появили се на планетата ни, съдържали едва няколкостотин гена. За да се размножават, първите обитатели на Земята разделяли тялото си на две, състоящо се от една-единствена клетка, на две. Всеки от потомците получавал по едно копие от родителския геном. Копирането на ДНК на „бащата” (или „майката”) ставало с грешки – някои гени се губели, а други – напротив – се появявали в двоен вариант. В някои случаи „излишните” гени не водели до смъртта на собственика им. Запазвали се у поколенията и постепенно мутирали. След няколко десетки стотици копирания последователностите от подобни гени се променяли до неузнаваемост. Съответно се променяла и последователността на кодираните от гените белтъци.
Постопенно строежът на живите същества се усложнявал, но механизмът на образуване на нови гени не се променял.
В някои случаи нови гени се появявали без удвояването на старите – мутации се появявали и в гените, представени в едно-единствено копие. Ако промените не влошавали жизнеспособността на организма, те се запазвали за поколенията. Накрая в гените се натрупвал критичен брой подобни неутрални или положителни мутации, а кодираният белтък получавал нови функции.

Още един начин за образуване на нови гени е загубата на части от последователностите. Понякога скъсеният ген продължавал да работи не по-лошо от пълноценното копие, освен това, мястото на загубените участъци можело да бъде заето от съседни последователности на ДНК. Още един вариант на раждане на нови гени е „срастването” на старите или разцепването им.

Във всички описани случаи гените не се създават наново: за тяхна основа винаги служат вече съществуващите у организмите варианти. Биолозите бяха уверени в този факт до 2006 година, когато в сп. Proceedings of the National Academy of Sciences се появи статия от група изследователи, работили с плодовата мушица Drosophila melanogaster.

В генома на дрозофилата авторите открили цели пет гена, които липсвали у най-близките й родственици. Всичките се образували от т.нар. „отпадъчен” ДНК (junk DNA). С този не особен красив термин учените обозначават последователности на ДНК, които не кодират белтъци и чиято функция не е известна. Терминът беше предложен през 1972 година от американския генетик от японски произход Сусуму Оно и се прилага оттогава. При развитите организми „отпадъчният” ДНК съставлява повече от 95 процента от генома.

След публикуването на труда за дрозофилата биолозите се хвърлиха да търсят уникални гени и в други оганизми. Досега обаче те са открити само при дрождите. А авторите на новото изследване, проведено под ръководството на Айофе Маклисот от колежа Тринити в Дъблин, си поставиха за цел да намерят нови гени у човека.

Ключът към човечността

Маклисот и колегите й сравниха геномите на Homo sapiens и Pan troglodytes. Използвайки специални програми, те съпоставиха последователностите на известните до този момент гени на човека и на шимпанзето. Авторите намериха в генома на човека 644 гена, които нямат аналог при шимпанзето.  ;)

Порядъкът на разположенията на гените при шимпанзето и при човека на практика не се различават. Изследователите изучили подробно областите на генома на маймуните, където биха могли да бъдат подозрителните последователности. В съществуващата база данни на ДНК на Pan troglodytes на някои от тези места липсват големи участъци от кода, затова изследователите трябвало да изключат от анализа 425 от намерените 644 гени.

На следващия етап от работата учените отново търсели останалите 219 последователности в генома на шимпанзето, използвайки по-различен алгоритъм. И намерили аналози на 150 потенциално уникални човешки гени в генома на Pan troglodytes. Така „кръгът заподозрени” се свил до 69 гени. Учените изключили от списъка последователностите, които били намерени в геномите на други видове, освен шимпанзето. Накрая Маклисот и съавторите й се отказали и от гените, които били представени само в една база данни на човешката ДНК и било възможно да попаднат там по погрешка.

Всичките стадии на подбора преминали само три гена - CLLU1, C22orf45 и DNAH10OS. За да се убедят още веднъж в уникалността им при човека, учените проверили генома на макака, гибона и горилата. Последователите, напомнящи CLLU1, C22orf45 и DNAH10OS, били намерени при всички от изследваните примати, но не можели да бъдат пълноценни гени и присъствали в „отпадъчния” ДНК.

За да бъде приет за геном, последователността трябва да съдържа определени съчетания, които да отбелязват края и началото на гена. Тези характерни съчетания се разпознават от ферментите, които отговарят за синтеза на белтъка с гена. При макаците, шимпанзетата, гибоните и горилите липсвали характерните за гените отличителни признаци. Нещо повече, те имали участъци, които пречели на пълноценната работа на ферментите. А при всички примати (с изключение на човека) тези участъци били еднакви.

Изследователите предположили, че в течение на еволюцията в някои участъци на „отпадъчната” ДНК, които са налице при приматите, се натрупали необходимите изменения, които им позволили да станат истински гени. Именно работата на тези гени довела до появата на рода Homo.

Заради белите петна в генетичните бази данни и строгите критерии на подбор учените успели да изучат пълноценно само 20 процента от първоначално избраните гени. Затова в бъдеще, когато празнините бъдат запълнени, авторите се надяват да открият най-малко още 15 уникални гена. Засега авторите са се съсредоточили върху търсенето на белтъци, кодирани от „човешките” гени.
Други изследователи доказаха, че белтъците с тези последователности се синтезират, но засега не е ясно каква може да е функцията им. Ако Маклисот и колегите й успеят да разберат това, то може човечеството да се приближи към отговора на въпроса по какво човекът се различава от маймуните.( Да вземат от гените на ЕА или някой близък негов родственик :P)
 
За отпадъка и РНК

Всъщност учените донякъде знаят отговора на този въпрос. Резултатите от много изследвания, посветени на търсенето на разликата между човека и маймуната, показват, че тайната се крие не в последователността на белтъците, а в регулацията на работата им. При това да контролират работата на човешкия геном и белтъци могат не само обикновените белтъци, но и особените молекули РНК. Кодиращте тези молекули гени също са разположени в „отпадъчната” ДНК. Което означава, че понякога и отпадъците може да са полезни.

Няма никакви отпадъци. С това мислене няма да стигнем далече. Все нещо, което е ненужно като апандисита. Няма ненужни неща.

http://e-vestnik.bg/7107
« Последна редакция: Септември 05, 2010, 20:11:27 pm от sedere »
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

Неактивен Sangre

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 295
 • Пол: Мъж
Re:Откъде произлиза човекът?
« Отговор #187 -: Септември 05, 2010, 20:08:21 pm »
Приликата между човека и шимпанзето бонобо е над 99% !!!

Ние имаме точно толкова косми по тялото колкото и шимпанзетата само че при нас са малки и руси, при тях дълги и черни.


"Отпадъчна" ДНК няма. Иначе еволюцията нямаше да я влачи в продължение на хиляди години. Все още не са я разгадали за какво отговаря нашите учени, а и още не е дошъл момента в който да се отключи.
« Последна редакция: Септември 05, 2010, 20:11:06 pm от Sangre »
Places change, Faces change, Life is so very strange...

Неактивен sedere

 • (sedere)
 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 610
 • Пол: Мъж
Re:Откъде произлиза човекът?
« Отговор #188 -: Септември 05, 2010, 20:23:14 pm »
ДНК – "Човешки Геном"

Проектът “Човешки геном” е международна изследователска програма, чиято цел е да направи детайлни карти на човешкия геном

Молекулите на ДНК са изградени от захари, фосфати и четири типа азотни бази – аденин (А), тимин (Т), цитозин (Ц) и гуанин (Г). Генетичният код се определя от подреждането на двойките бази в молекулата на ДНК. Генът е поредица от такива азотни бази. Учените днес се стремят да направят карта на човешкия геном, която да съдържа мястото на всеки нуклеотид и на всеки ген в хромозомата на човешката ДНК.

Проектът “Човешки геном” е международна изследователска програма, чиято цел е да направи детайлни карти на човешкия геном, да определи пълната нуклеотидна последователност на човешката ДНК, да локализира изчислените 50000-100000 гени в човешкия геном и да направи подобни анализи на няколко други организми, използвани интензивно в изследователски лаборатории за експерименти. Осъществяването на тези амбициозни цели ще изисква разработването на различни нови технологии. Но това е бъдещето. Нека засега си останем в настоящето и да видим до какви резултати е довел проектът “Човешки геном” досега…
На първо място идва новината, че човешкият геном е изграден само от 30-40 хиляди гени. Тази цифра е значително по-малка от очакваното. За сравнение, плодната муха има 13300 гени, а кръглият червей – 18300 гени.

Друго инетерсно откритие на проекта е, че повече от 98% от човешката ДНК е идентична с тази на шимпанзетата. Това означава, че шимпанзетата са по-близки до човека, отколкото до орангутаните и горилите.

Спорни открития
Фосил на около 3,5 милиона години, плосколицев човек от Кения – Кениатропус платиопс, показва, че родословното дърво на човешката раса е доста по-разклонено, отколкото се предполагаше досега. Повече от един вид праисторически хора са живеели в Африка преди милиони години и е неизвестно кой от тях е достигнал до еволюционното стъпало на съвременния човек.

Преди няколко години под пласт от вулканична пепел бяха намерени остриета от копия и различни инструменти на съвременния човек. Д-р. МакИнтир, член на Геоложката асоциация на САЩ, е поканен да датира слоя пепел над находките, който според археолозите е на около 20000 години, което е 5000 години по-рано от досега приетата датировка на заселването на Новия свят. Изненадата е пълна, когато чрез два вида датиране е установено, че пепелта е от преди 250000 години.

Извънземните гени на Адам
В средата на Февруари, 2001 година бе обявено дешифрирането на човешкия геном. Изненадата за научното общество бяха 223-те гени, присъстващи в човешкия геном, които нямат аналози в никой от по-долните слоеве на еволюционното дърво. Теорията на еволюцията на Дарвин бе разклатена и от откритието, че човешкия геном съдържа само 30-40 хиляди гени, вместо предсказаните 100 хиляди. Много от другите гени бяха открити в растения, низши животни и бозайници. Техния произход може да се проследи почти до първата ДНК, възникнала в първичния бульон. Мистериозните 223 гени обаче не се срещат никъде по пътя на еволюцията преди човека(Извънземните гени ;)), освен във няколко вида бактерии. Учените не могат да обяснят появата на тези гени у човека по друг начин, освен чрез сравнително скорошно “хоризонтално пренясане от бактерии”. Казано с други думи, сравнително скоро, по отношение на цялата Еволюция, в генома на човека са се вмъкнали 223 гени, които не са плод на еволюцията, не са се движили вертикално по еволюционното дърво, а са преминали хоризонтално от бактерии.
На пръв поглед 223 гени не са кой знае какво, като се има предвид целия набор от около 30000 гени, но всъщност тези гени са причина за огромни различия между нашия вид и този на човекоподобните маймуни например. Човешкият геном е съставен от около три милиарда нуклеотида. Само около един процент от тях са групирани във функциониращи гени, като всеки ген е изграден от хиляди нуклеотиди. Разликата между шимпанзето и човека е около един процент, което е около 300 гени. Излиза, че 223 са повече от две трети от разликата между човека и шимпанзето.

Анализи на функциите на тези гени, направени въз основа на протеините, които произвеждат, показва, че те включват не само протеини, свързани с важни физиологични и психологични функции. Тези 223 гени са отговорни за важни неурологични ензими, които се произвеждат чрез митохондричната ДНК, така наречената ДНК на Ева, която се унаследява само по майчина линия. Това откритие поставя под въпрос хипотезата за хоризонталния бактериален пренос.

Ръководителят на картографирането на човешкия геном, Стивън Шийрър, казва за хоризонталния пренос:”Това е скок, който не следва познатите ни еволюционни теории”. Нещо повече, учените не могат да определят със сигурност източникът на гените. 113 от тези 223 гени са широко разпространени сред бактериите. Анализи на протеините, произвеждани от тези гени, показват, че от 35 идентифицирани протеина, само 10 имат двойници сред гръбначните. Останалите 25 са уникални и се срещат само при хората. “Не е ясно дали трансферът на гени е бил от бактерии към хора или от хора към бактерии” посочва Робърт Уатерсън от Вашингтонския университет, който е и втори директор в проект “Човешки геном”.

Проблемът тогава се насочва в нова посока. Ако хората не са придобили тези 223 гени от бактерии, то тогава от къде са се взели те?

Този въпрос ще остане отворен още дълго време, но е интересно виждането, че извънземна цивилизация, тази на Анунаките, е имала нужда от работна ръка на Земята и за целта е използвала развилите се през това време ( преди 450 000 години ) човекоподобни маймуни, за да си я направи. Хипотезата е, че извънземните са модифицирали генома на маймуните, като са прибавили и част от своя генен набор, за да получат Адам, първия човек. Това кореспондира с текстовете от Библията, в които се твърди, че Бог е създал човека по свой образи подобие, но засега тази хипотеза няма необходимата доказателствена база, за да докаже твърденията си.
Хи-хи-хи :P


http://iskamdaznam.com/web/?p=35
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

Неактивен fishbone

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 167
Re:Откъде произлиза човекът?
« Отговор #189 -: Септември 05, 2010, 20:28:58 pm »
Да, Sangre. Аз затова по назад потвърдих, че вереятноста за АлафаМаймунделис не е малка ама кой да разбере. ;D
Цитат
само че при нас са малки и руси, при тях дълги и черни.
И при хората има с черни и дълги. И то не малко.  Даже с доста по дълги ама тва е друга тема.
П.П Маймуните също може да не са възникнали на земята дори май са се появили доста след него или едновременно най - малко!

Неактивен sedere

 • (sedere)
 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 610
 • Пол: Мъж
Re:Откъде произлиза човекът?
« Отговор #190 -: Септември 05, 2010, 20:31:20 pm »
В човешките гени няма признаци за расата

Бразилски и португалски учени достигнаха до извода, че в генетично отношение расовата принадлежност нищо не означава.

Серджио Пена и неговите колеги от бразилския университет “Минас Джериас” и португалския университет в Порто откриха, че няма генетично съответствие на расовото деление. Гените, по които мoже да се определи къде се е родил човек, нямат пряко отношение с видните расови различия и в частност, с цвета на кожата, предаде електронното издание Membrana.

В изследването са участвали две групи хора – 173 бразилци, класифицирани по цвета на кожата, косата, формата на носа и челото, като “бели”, чернокожи и мулати, и освен това, още 200 души, определящи се като “бели”.

За удивление на генетиците, в ДНК на “белите” са открити между 28 и 33 процента от гените, които имат африканците и индусите. В същото време у чернокожите били открити около 48 процента “неафрикански” гени.

Учените отбелязват, че тяхното изследване дава ясен сигнал колко неправилно и опасно е да се приравнява цветът на кожата или расата с “географския произход” и да се изпoлзват термини като “бял”, “кавказец”, “европеец”, “черен”, “негър”, “африканец” и т. н., както често се прави в неучната и медицинската литература.


http://news.ibox.bg/news/id_219352569
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

Неактивен fry

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 558
 • Пол: Жена
Re:Откъде произлиза човекът?
« Отговор #191 -: Септември 05, 2010, 20:35:51 pm »
http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,4492.0.html  Това е,малко забравена тема,но се споменава за евентоалния произход на човека.Незнам,до колко може да се вярва,но е доказано че мъжа може да кърми новородено!

Неактивен sedere

 • (sedere)
 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 610
 • Пол: Мъж
Re:Откъде произлиза човекът?
« Отговор #192 -: Септември 05, 2010, 20:38:44 pm »
“Синя кръв-Същинска кръв“

(продължение от книгата на Стюарт Свердлов)

Хуманоидите от Лира не са имали защитна система и са били  атакувани от Дракон-рептилите без да могат да направят нещо.След бруталната атака,оцелелите Лиреанци са се праснали из други части на галактиката-Орион,Тау Цети,Плеади,Процион,Антари,Алфа Центъри,Бернард, и други.В нашата слънчева система, бежанците са се заселили на планета,позната сега като Марс.Марс е бил третата планета от слънцето,а четвъртата е била Малдек,която е била колонизирана.
Лиреанците били руси със сини очи,някои червенокоси със зелени очи.
Планетата земя по онова време е била воден свят,втора от слънцето.Единствените интелигентни същества били амфибии,без технологии.Атмосферата е била влажна и негодна за заселване на хуманоиди.
Отчаяните Лиреанци са употребили еони за да развият цивилизациите си. Генетиката им се е манифестирала в различни форми,в зависимост от умствения модел на колониите.
Марс и Малдек имали подобна на Земята среда,богата на кислород атмосфера.
Марс е бил богат на ресурси.Тези от Малдек са нямали такива и са гледали на Марс като на източник,който им се полага.
Марсианците са се чувствали застрашени,и се обръщат към Сириус А за технологии за защита,както от рептилите,така и от хуманоидните съседи.Сириус е известен като най-добрия създател на технологии.Те са снабдявали дори рептилите с технологии. Така те изграждат защитен механизъм в подземната част на Марс.
Марс е куха,както Земята и Юпитер.
----------------------------------------------------------------

ДНЕВЕН РЕД НА РЕПТИЛИТЕ

Дейността на рептилите е била и е свързана с търсенето на хуманоиди,разрушаването и асимилацията на обществата им.Както използването на кръвта и хормоните им за препитание.
Лиреанците,които са колонизирали други планети се алиират срещу рептилите,наричайки този алианс Галактична Федерация.
Три групи не са се присъединили към Федерацията.Те са били считани от другите като екстремисти и идеалисти.Едната група била Атлантите, от една планета от Плеадите.Другите две били Марсианците и Малдекянците.Поради тази причина рептилите се ориентирали към тази слънчева система-лесно било да разделиш и владееш.
Рептилите обичали да използват комети и астероиди като оръжие.
Първо, създали малка черна дупка,която може да "изстреля" космическо тяло в определена посока. После чрез ускорител на частици са насочвали комети или астероиди в определена посока.
Цялата тази технология е била развита от Сириус А.
Рептилите изстреляли комета към Марс и Малдек, но тъй-като не били толкова технически напреднали,не изчислили добре траекторията и кометата ударила Юпитер и отскача към Малдек.Марсианците,въпреки,че не били в добри отношения с Малдек, разрешили на част от тях да се приютят в подземните им бази.Малдек експлоадира,образувайки астероидния пояс между Марс и Юпитер.
Експлозията отхвърля кометата към Марс и отнася половината му атмосфера.След това продължава към Земята.Горещината на слънцето и гравитационната сила изблъсква водната атмосфера на Земята към полюсите и там замръзва.
Кометата "сменя мястото си със Земята и остава втора от слънцето,позната днес като Венера.
Рептилите,които били вътрев кухата комета,излизат на повърхността на сегашната Венера и построяват седем града,за всяка една от групите им.
Рептилите започнали и колонизирането на Земята.За тази цел докарали един малък,кух обект,който днес наричаме Луна.
Те избират огромната земна формация Лемурия, или Му.Докарали със себе си същества служещи им за препитание-динозаврите.
Хуманоидите пак от своя страна създават бозайниците.
Но тези две групи немогат да съществуват заедно на едно и също място.
Същевременно Марсианците делили подземията на Марс със Малдекянците,но нещата не вървели добре.За да се предотврати конфликт,Марсианците се обръщат към Федерацията да преместят Малдекянците на друга планета.Плеадянците от своя страна също молили Федерацията да премести Атлантите на друга планета.
Федерацията решава да прати първо Атлантите на Земята и ако те се нагодят, да изпратят и Малдекянците там.
Изпращането на Атлантите на Земята при рептилите било също така ход на Федерацията.Рептилите да отклонят вниманието си към Атлантите,докато Федерацията укрепи силите си срещу рептилите.
Същевременно Малдекянците също пристигат на Земята и се заселват в района на сегашната Гоби,Шумер и северна Индия.
Малдекянците атакуват Луната,откъдето рептилите пазели земята.
Изпратили лазерно оръжие и към Лемурия.Така динозаврите били изтребени.Войната се преместила и в космическото пространство-истинска космическа война.
-------------------------------------------------------------
КОНФЛИКТ И ТВОРЕНИЕ

За да се спре борбата и се въведе мир на Земята,било свикано събрание от Андромедианците,на планета,наречена Хатона.
В споразумението се казвало,че ще се създаде нова земна раса,съдържаща ДНК на всички заинтересувани раси.Земните рептили се съгласили,но при условие тяхното тяло(хардуера) да бъде използвано за основа на това ново същество.А хуманоидното ДНК да се "вмъкне" в рептилската база.
Затова се казва в библията-да създадем човека по наш образ и подобие.( в множествено число)
За да се създаде два пола от рептилското тяло е било нужно да се раздели генетиката им на мъжка и женска.(плода в утробата на човека минава през рептилските си фази,преди да се оформи като хуманоид)
Много видове хора са били създавани и унищожавани под наблюдението на Хатона,докато се получи резултат от който всички участници в експеримента да са доволни.
12 хуманоидни и една рептилна група са донирали ДНК за случея.Човекът е бил създаден в ареала на днешен Иран/Ирак и в част от Африка.
Африканската версия е била създадена от номади,живеещи на изкуствен обект-Нибиру, или Мърдук.
Ироничното в този космически проект е,че всяка от групите,донирали ДНК искали тяхната да доминира.В резултат на това човешките същества станали войнствени един към друг и лесни за контрол.
Проектът бил осъден на провал,преди да е започнал.
Такава ДНК програма обрича на робство, тя привлича тирани.
Душите,привличани от една такава планета имали жертвено поведение.Много развити цивилизации наричали Земята-планетата затвор.Те дори захвърляли своите престъпниви ,като наказание.
Рептилите се подсигурили новият човек завинаги да бъде привързан към честотите им,което улеснява неговото ментално контролиране.
След поредния си конфликт с Лемурийците,рептилите се нанасят вътре в кухата Земя.Там доразвиват своята цивилизация.
Познати и до днес са подземни дградове като-Агарта,Аккадия,Хипербореа,Шамбала
Основните входове към вътрешната част на Земята са северния полюс-1300 мили, и Южния полюс-950 мили.
Днес е забранено за пътнически самолети да прелитат на Северния полюс,не заради магнитното влияние. Адмирал Бурт още през 1920г е рапортирал на правителството за отворите.
Днес има и изкуственни входове към подземията като летището в Денвар,Гиза платото,големите военни летища по света,и под много от храмовете в Индия и Китай.
Когато повърхността на земята се е очистила от рептилите, Атлантите са се развихрили да си "играят" с новото човешко творение.Така са се появили хибридите,като русалки,които били генетична смеска от човек и делфин.Делфините са били докарани от Андромеда за да наглеждат случващото се.
Атлантите атакували рептилите всеки път,когато забелязвали подземна активност.Рептилите отвръщали.Така Atlanta потънала.
Някои от жителите и са успели да избягат в днешните Египет,Перу,Апалачите,Западна Европа.Потъването на континента е предизвикало така известния потоп.
От катастрофата са се възползвали групите,донирали своите ДНК,за да реорганизират човешкото същество в нови групи,създало основите на днешния национализъм.
Сирюс-създали древния Египет
ТауЦети-организирали славянската култура
Ригелиите са се занимавали с Китай и Ориента.
Рептилите също са се възползвали от възможността.
-----------------------------------------------------------
СИНЬОКРЪВНИТЕ

Рептилите решили да смесят своите гени с гените на човеците от повърхността.Било лесно да създадат умствания модел,тъй-като в човешкия прототип вече е било заложено рептилска генетика,и рептилска честота в област от мозъка на хибридния човек.Популацията в Шумер била избрана за начало.По тези места още е имало следи от бежанците от Лира,Малдок,Марс, а те били предпочитани от рептилите,защото блондините са лесни за манипулация и контрол.
Те отвличали членове на управляващата класа,и други водачи.Отнело няколко поколения на хибридизация,докато се получи желания ефект.Целта била да се получи хибрид с 50/50 човеско-рептилски гени.Това би направило възможно рептили да изглеждат като хора и да променят формата си-от рептил на човек и обратното.Рептилите получили помощ от Сирюс за този експеримент.Така новият хибрид се превърнал в елита на човешката култура.
Тяхната кръв съдържала повече мед.При окисление тя добивала синьо-зелен цвят.От там започнали да ги наричат "синьокръвните".
Днешния американски елит,също висшите военни са с променяща се форма. Обръщайте внимание на зениците им-те се променят от кръгли на вертикални.
Станало по-лесно да се контролира човешката маса, когато заповедите идвали от техните хуманоиди.Рептилската форма била използвана за статуи на богове и икони.
Хората от средния изток използвали глигани за жертвоприношения.Ето защо тези от Сирюс използвали глигана като база,за да направят хибридно животно със човешки гени-съвремената свиня. Свинското се сервирало всекидневно на синьокръвните,за да поддържат човешка форма.
Понеже свинята е хибрид с човешки и животински гени, в много култури яденето на свинско се счита за канибализъм.
По-късно шумерите мигрирали по другите части на света и техните водачи са ставали царе и крале.
Постепенно тези хибриди завзели много други територии,създавайки система за контрол от "синьокръвни"

https://sites.google.com/site/thepowerofthehumanspirit/home/istinata-za-g/probuzdane/misli-na-dena/untitledpost-1
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

Неактивен Sangre

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 295
 • Пол: Мъж
Re:Откъде произлиза човекът?
« Отговор #193 -: Септември 05, 2010, 20:40:14 pm »
Цитат
ДНК – "Човешки Геном"

Проектът “Човешки геном” е международна изследователска програма, чиято цел е да направи детайлни карти на човешкия геномБългария се включва 2002 резултатите са засекретени.  :unknown:
Това което оповестиха е пълна глупост, българските мъже са 100% българи а жените са 80% или нещо такова беше.
Според мен не искат да разбиват самочуствието на комшийте ни, че на Балканския полуостров само българи живеят.
Places change, Faces change, Life is so very strange...

Неактивен Tangrata_

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 467
 • Пол: Мъж
Re:Откъде произлиза човекът?
« Отговор #194 -: Септември 05, 2010, 20:44:01 pm »
И откъде взели хора да ги изследват ? От Бразилия.

Ами там така са се омешили, че е абсурдно да намерят каквито и да е разлики. Много ясно, че всичките ще имат и "африкански" и "европейски" и не знам какви гени.
То и деца от смесени бракове ако вземеш, гените им са миксирани, но много често цветът им е чисто черен. Или пък чисто бял. За сметка на това пък внуците имат точно обратния цвят, правнуците пък ще имат смесен цвят и тн.

Има някои страни от лат. Америка, където има голяма миксация. Най-голяма е в Бразилия и Куба. Там от много отдавна са се смесили бялата и черната раса (а и индианската). И като си правят бракове не подбират много цвета. Затова степента на смесване е много голяма. Аз имам адски много познати, точно от Бразилия. Да ме питаш дали са черни или бели, не мога да ти кажа. Щото са точно по средата.
Виж в Мексико (друга лат.америк) държава, има масово много по-бели хора. И то главно, защото през световните войни 20ти век е имало МНОГО емигранти от Европа.
В Аржентина също е имало много италиански емигранти (а също и немци май, от пост фаш. Герм). Венецуела също са сравнително бели. Колумбия са пак смесени, но бият много повече към светло. Панама са си направо бели.

Повтарям, Бразилия и Куба са държавите, където е имало наистина много черни, и са се смесили с белите горе долу 50 на 50. И то от много векове насам.

А за тая статистика, взели хора от Бразилия. Ами хубу ...

Та Седере, каква ти беше тезата с тая статия? Какво искаше да кажеш?
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
17 Отговора
3837 Прегледи
Последна публикация Юли 02, 2006, 19:09:46 pm
от Дъвиан
42 Отговора
6548 Прегледи
Последна публикация Октомври 25, 2006, 19:05:50 pm
от Titania
4 Отговора
3247 Прегледи
Последна публикация Февруари 14, 2009, 21:55:27 pm
от stufo
0 Отговора
1241 Прегледи
Последна публикация Юни 17, 2010, 23:10:36 pm
от insomnia1304
3 Отговора
6575 Прегледи
Последна публикация Май 04, 2011, 14:53:19 pm
от Mercury