Автор Тема: Какво се случва на планетата Земя?  (Прочетена 17541 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Milena

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 29
Re: Какво се случва на планетата Земя?
« Отговор #60 -: Юни 14, 2009, 15:32:13 pm »
                           Какво ще става в близко бъдеще


                           Извадки от лекции на Друнвало


Когато ние се доближаваме до точката в цикъла на прецесия,в която стават всички изменения,всичко започва да се руши-социалните структури започват да се рушат и изчезват.Ключът към тези събития се явява магнитното поле на Земята.Когато полето отслабва,някои твърди вещества стават течни и изплъзващи се/хлъзгави и този ефект е бил продемонстриран в научните лаборатории.Основната роля играят магнитното и електромагнитното полета.Ние използваме магнитното поле за да можем да интерпретираме кой и какво се явяваме,а също така за вспомняне и запомняме.На нас ни е необходимо външно магнитно поле за съхранение на паметта. Въобще без магнитното поле ние няма да можем да живеем.Ако погледнем на големите градове на света,то можем да забележим,че по време на пълнолуние,а също така и един ден преди и след това,се увеличава количеството на убийства и изнасилвания.Причината тук е в това,че пълнолунията създават пречки в магнитното поле на Земята и това е достатъчно за емоционално нестабилните хора,стоящите до някаква черта,да прекрачат тази черта,тъй като магнитното поле оказва влияние на емоционалното тяло на човека.


                 Падението  на магнитното поле


Когато планетата се намира в тази точка на цикъла на прецесията,когато става нарушаването на равновесието, магнитното поле на Земята за кратък отрязък от време/обикновено от 3 до 6 месеца/ започва значително да се колебае. Хората губят ориентация,обезумяват. Това влече след себе си разваляне на всички структури и увеличаване на хаоса. Напълно магнитното поле изчезва минимум за три и половина дена.


                Взаимодействие с мрежата на Съзнанието

Всеки път,когато човек се включва към мрежата на Съзнанието,той усилва сигнала,идващия от мрежата.Когато дойде времето,хората ще си вспомнят как да дишат по друг начин.Най-малко проблеми ще имат децата.Колкото по-възрастни сте,толкова по-сложно ще е.


                 Финалния период на промяна на осите и взаимодействие на измеренията


Надяваме се,че събитията няма да се развият по най-лошия сценарий.В противен случай именно в тази връзка ми идва на ум случаят с Армагедон.Ако вие погледнете историята,ще видите, че при отклонението на магнитната ос в Южна Америка са започнали войните,заради повишаването на нивото на емоциите.Надяваме се,че това няма да се случи.

Процесът,който е свързан със смяната на полюсите, започва 5-6 часа до въздействието на отклоняването на измеренията върху съзнанието.Отклонението на оста и отклонението на съзнанието обикновено са взаимосвързани.В данният случай отклонението в съзнанието може да стане до или след отклонението на оста.Обикновено в този период 5-6 часа до отклонението на измерението има място визуален феномен.По-скоро това ще се случи,когато се установи връзката между третото и четвъртото измерения,и нашето съзнание започне да преминава в четвъртото измерение,а съзнанието на третото измерение ще започва да изчезва.При това вещите/предметите ,които са направени от изкуствени материали,и не се срещат в природата,ще започнат да изчезват с различна скорост,в зависимост от материала.Когато едновремено започнат да се разрушават мрежата на Съзнанието от третото измерение и магнитното поле,ще изчезнат и тези предмети.Тъй като изменението на осите,съзнанието и мрежата става регулярно в продължение на милиони години,съществуват много малко предмети,останали от минали цивилизации/някои от тези цивилизации са били по-напреднали от нашата/,които могат да разкажат за историята.

Самията факт от това,че предметите ще започват да изчезват,ще хвърли в безумие тези,които няма да разбират какво става.И това е много важно да се помни.Когато започне този процес,по-добре е да не се намирате вътре в изкуствени строежи,а да сте на природата.Именно за това развитите култури винаги използвали в строителството естествени/природни материали, например камък.Тези строителства преминават от едно измерение в друго.

Именно затова в индианското племе таос пуебло,съгласно закона на племето не се разрешава да се притежава нищо изкуствено в тяхните постройки. Те знаят,че в деня на Пречистването,те трябва да влезнат в това строене и да останат центрирани.

Може да има място още един феномен.След съединението и взаимопроникването на измеренията,предметите от четвъртото измерение могат да започнат да се появяват в третото.Тези предмети няма да се вписват никъде,техните цветове много трудно ще се възприемат от вашият ум,и те по особен начин ще влияят на вашия ум.Тъй като е желателно постепеното движение през измеренията,не се докосвайте до тях/при допир вас моментално и напълно ще ви `изсмуче`/изтегли в четвъртото измерение/ и не ги гледайте.Те ви омагьосват,и ако ви ги наблюдавате/гледате,вие ще бъдете всмукани в четвъртото измерение по-бързо,отколкото е нужно.

Ако вие сте спокойни и центрирани,вие можете да наблюдавате това за известно време,но не дълго. В момента ,в който се разруши магнитното поле,вие ще изгубите полето на виждане и усещане,и ще се окажете в черна пустота/празнота.Земята на третото измерение напълно ще изчезне за вас. С повечето хора ще се случи следното-те ще заспят и ще виждат сънища 3-4 дни. Ако искате, можете просто да седите,но имайте предвид,че ако си помислете,че нещо ще стане,то наистина ще се случи.Осъзнайте,че по някакъв начин вие преминавате през процес на раждане в четвъртото измерение и не се вълнувайте за нищо.Този процес е съвършенен и естествен,но страхът се явява голям проблем за хората от третото измерение.Този процес ви се струва нов,но всъщност е много стар.Вие вече сте го правили това преди.В някакъв момент по време на  процеса вие може би ще си спомните,че това вече сте го правили.


                                        Другата страна


Когато света на четвъртото измерение влезе във вашият разум,светлината отново ще се върне.Вие ще се окажете в един свят,който никога преди не сте виждали/вие сте го виждали преди,но не помните,тъй като вашата памет толкова пъти е била изтривана/.На вас ще ви се струва,че това е абсолютно ново място.Всички цветове и форми,а също така и усещанията ви ще бъдат съвършено нови.По въприятие вие ще си бъдете същите,както преди,когато сте дошли на нивото на съзнание в третото измерение.Много неща ще останат без изменение при прехода от един свят в друг.Например,идеята за Светата Троица/майка-баща-дете/.Когато вие дойдете в това съвършено ново място,тъй като вие нищо няма да разбирате,вие ще видите две същества,стоящи там-майка и татко.Те ще бъдат много по-високи от вас.Тяхният ръст ще бъде от 3 до 5 метра.Тези същества са свързани с вас, и те ще ви водят и защищават в началния период на вашето формиране в този свят.Тези същества нямат привързаност от този тип,който възможно сте имали към вашите земни родители.От самото начало те знаят,че вие се явявате част от Създателя и признават вашата Божествена Природа.Вие ще изглеждате по същия начин ,както изглеждате сега,само че,по-скоро ще бъдете голи,тъй като всичкото изкуствено облекло ще изчезне при смяната на полюсите.


Вие ще се окажете от другата страна и ще се окажете в тази невероятна реалност до две същества,към които ще изпитвате/почувствате  голяма любов,но няма да разбирате защо.Вашата физическа форма ще остане същата,но атомната структура на вашето тяло ще се измени кардинално.Плътността на предишната физическа структура ще бъде в по-голямата си част преобразувана в енергия,а атомната структура ще бъде по-разредена от преди.По-голямата част от тялото ще бъде преведена/преобразувана в енергия,но вие няма да знаете за това.                         Сценарият `Много повикани,но не много избрани`


Както е написано в Библията Иисус е казал-`Двама ще са в леглото,и единият от тях ще взема с мен`.Това говори за сценария `че много ще бъдат повикани,но не много избрани` и както често се случва,винаги съществува предел,до който може на друг човек да му се помогне. Всеки преминава през този процес самостоятелно.Това се определя от вашия характер и този,който сте вие.

Обикновено някои хора преминават,някои не преминават,но има още и трета възможност: да преминете за някое време.Иисус е говорел за зърното и плевелите,правейки същата аналогия.Сред зърната,попадащи там,се съдържат не много плевели,и тези плевели отново го отхвърлят назад.При попадането в четвъртото измерение повечето хора не разбрат че сами с помощта на своите мисли и чувства създават целия свят и всяка вещ в него-ВСяКА ВЕЩ. Това е вярно и за третото измерение,но тука това не се осъзнава,тъй като ние с помощта на традициите сме си наложили ограничения,говорещи ,че ние нищо не можем да направим.Там всичко става/се случва мигновено.Ако вие попадате там и наистина не сте готови за това, у вас ще започнат да се появяват негативни мисли,ще дойде страхът и вие ще създадете сценарий,резултатът който ще бъде този,че вие ще бъдете отхвърлени отново в по-низко измерение.

В същото това време човек/ `зърното`/ преминава и си мисли `любов,истина,красота,мир и хармония` - и именно това с него се случва.Вие започвате това всичко да проявявате.Вие се стабилизирате в новата реалност в резултатът на това за какво си мислите и какво чувствате,т.е. в следствие на това какъв вие е характера и кой се явявате. Иисус е говорил за това време- `който с меч дойде ,от меч ще загине`и `кротките ще наследят Земята`.Ако вие се намирате там и не се опитвате да се защитавате,да убивате,а просто съществувате,и в главата ви има само позитивни мисли,то именно това и ще се проявява и вие от това само ще спечелите.

Първото,което ще стане след като не резониращите същности/ `плевелите`/ си отидат, а резониращите / `зърната`/ останат,вие изведнъж ще разберете,че `Ай,стига бе, всичко ,за което си помисля,се появява!`Обикновено, хората в тази светлина започват да оглеждат своите тела и да сменят външността си,за да отговаря тя на онези идиализирани образи,които съществуват в техния ум.Това е детско упражнение.Спомнете си как изглеждат някои от пришълците-те са високи,красиви и здрави.Самостоятелното изменение на структурата на тялото е естествено,започвайки от четвъртото измерение.Това е вашето творчество.След това ще ви стане по-интересно да се занимавате с други неща.


На Земята в третото измерение е необходимо примерно от 18 до 21 години,за да преминете от състоянието на дете до състоянието,в което сами можете да се грижете за себе си.В света на четвъртото измерение емпирически е необходимо около 2 години,за да преминете от вашият сегашен ръст и състояние/в момента на пристигането ви там/ до възрастен,т.е. вие отново започвате да растете.Расте тялото ви ,удължава се тилната ви част, и в края на краищата вие ще заприличате на Ехнатон.Имено това се е подразбирало под египетското яйце на метаморфозата.

Това всичко пояснява,защо на вас ви е необходимо да се намирате в състояние на покой отвътре в първите няколко часа на Прехода през измеренията и преминаването в сферата на съзнание в следващото измерение.Повтарям,работете върху своя характер. Когато вие въведете полето на Мер-Ка-Ба,в същото време ще постигнете резултата. Най-главното е -вътрешната технология. И много важно е да помагате на другите.С течение  на времето както вие все повече ще разбирате какво е заложено в това,у вас ще се появи моралната отговорност да помагате,ако вас ви помолят.


                              Вашето космическо развитие


Във времето на Прехода вашето Визше Аз ще започне да се слива с вашето ниво на съзнание,докато вие и то не станете едно цяло.

Вие,бъдейки на високо ниво на съзнание,имате в качеството си на тяло това тяло,което понастоящем ползвате.Но един ден вие буквално ще станете слънца и звездите в небето-това е част от процеса на живота.Много Високото Ниво на Съзнание и измерение има в качеството си на тяло Земята.


                           Вашите нови `Родители`


Що се касае до онези нови същества-вашите нови `родители`-то вие вече ще имате `кармична` връзка с тях.Те ще ви водят и защитават в продължение на първите две години,докато вие не се научите да живеете самостоятелно.Те разбират,че вашата истинска Божествена Същност се явява част от съзиданието,което ги отличава от земните родители,многото от които се отнасят със своите деца като към `собственост`,която трябва да се `контролира`. Ако на вашите нови родители им е необходимо нещо да ви съобщят,вие просто ще видите това,което те искат да ви кажат,на своя опит.Т.е.ако те искат да ви кажат за стаята,вие просто ще се озовете в нея.По някои параметри реалността на четвъртото измерение не се различава толкова силно от третото измерение.Това все още е свят,в който присътства физическия аспект.                          Въвеждането на моделите на Съзнанието на Христа-Съзнанието за Единство в
                       Мрежата на Планетата


Много отделни същества са се въплътили на тази Планета за това, за да покажат възможността за съществуване на Единно Съзнание.След въвеждането на писмеността необходим е бил пример за съществуването на Единно Съзнание.Този пример е бил необходим да се `помести` в качеството на модел в полето на Акаша и в паметта на човека.Иисус,който е преминал през огромно количество нива на измерения,е бил тази същност,която е завършила тази мисия.В резултата на неговите усилия МИСъЛТА за Съзнанието за Единство на човека се намира в паметта на човека в качеството си на модел на поведение.Нея също я има в мрежата около Планетата.

В началото е дошъл Ехнатон.Той е станал фараон,демонстриращ Единно Съзнание.Думата `фараон` означава `този,който/какъвто ще станем`. Той е работил в продължение на няколко години и е вложил резултата от работата си в Мрежата.Той е създал семе,от което е израстнало Братството на Есей.По-късно от това Братство са излезли Мария и Йосиф,които са направили възможно внасянето на Единното Съзнание чрез Иешуа Бен Йосиф, тъй наречения Иисус.Когато Иисус започнал да говори на хората: `Възлюбете един другиго,възлюбете своя враг` никой не е искал да чуе за това-хората се намирали в съзнанието на двойствеността и това за тях било неразбираемо.Сега,при наличието на знания за съзнанието на четвъртото измерение,това трябва да стане разбираемо.Думите,които е говорел Иисус са силни и правдиви,и на нас ни е необходимо да възприемем това знание и да го направим част от нашия живот.

Всичките усилия на съществата на Единното Съзнание ,дошлите на Земята в третото измерение,са били предприети, за да се поправят последствията от това,което се е случило в Атлантида преди 13 хил.години.

Неактивен stufo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 59
 • Пол: Мъж
Re: Какво се случва на планетата Земя?
« Отговор #61 -: Декември 25, 2010, 16:57:16 pm »
Поздравления за Милена, за публикуването на лекцията...но нещо не ми се връзва... дали няма динена кора тук?!? Цитирам част от лекцията :
"...Когато полето отслабва,някои твърди вещества стават течни и изплъзващи се/хлъзгави и този ефект е бил продемонстриран в научните лаборатории.Основната роля играят магнитното и електромагнитното полета.Ние използваме магнитното поле за да можем да интерпретираме кой и какво се явяваме,а също така за вспомняне и запомняме.На нас ни е необходимо външно магнитно поле за съхранение на паметта. Въобще без магнитното поле ние няма да можем да живеем. ... "
  Добре, аз питам, ами защо всичките тези спътници и ракети и совалки и "чинии", които се изстрелват в Космоса, и са на орбита около Земята или отиват някъде на майната си, което е "тайна на елита", не се втечняват, след като това е било продемонстрирано в лаборатории?!?! Нали излизайки в открития Космос, цялата тая техника остава без въздействието на Земното магнитно поле, или дори и да въздейства/ако са на орбита/, то е много слабо? Защо не се втечняват? Или се втечняват, но на Нас това не ни се казва?  И пак пускам цитат:
"...
Въобще без магнитното поле ние няма да можем да живеем.Ако погледнем на големите градове на света,то можем да забележим,че по време на пълнолуние,а също така и един ден преди и след това,се увеличава количеството на убийства и изнасилвания.Причината тук е в това,че пълнолунията създават пречки в магнитното поле на Земята и това е достатъчно за емоционално нестабилните хора,стоящите до някаква черта,да прекрачат тази черта,тъй като магнитното поле оказва влияние на емоционалното тяло на човека. ... "
   И сега въпроса ми... по тая логика, всички хора, които са били извеждани в орбита или в Космоса в посока към съседни планети или дори извън слънчевата система, е трябвало да обезумяват на момента, в който вече го е нямало Земното магнитно поле, поведението им е трябвало да стане неконтролируемо и да се изпретрепят в космическата капсула и да разрушат и самата капсула или кораб... и едва ли не, доколкото разбрах, и съзнанието им или те самите, да преминат в друго измерение... А такова нещо не се казва да е ставало/с космонавтите/! единственото което в момента ми идва на ум е за срещите на непознат за нас Разум и за атрофиране на мускулите от продължителния престой в безтегловност!
   Я ми помогнете моля, само без да ме "разкъсвате", че тук ги има и такива! ;D


             
Не искам да оставам в "нефтената цивилизация" като зомбиран енергиен донор за нискоастрални създания

Неактивен teni

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 719
Re: Какво се случва на планетата Земя?
« Отговор #62 -: Март 07, 2011, 18:00:37 pm »
Стуфо, много логично. И аз бях чел, че при смяната на полюсите и предшествуващото отслабване на магнитното поле, изкуствено създадените структури ще се разрушат-бетон , асфалт, метали и т.н. А в открития Космос сондите, спътниците летят без проблем? :writer:Но за функционирането на човешкия организъм магнитното поле на Земята е крайно необходимо. Поне това показват полетите  в орбита.

Неактивен why_not

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 44
Re: Какво се случва на планетата Земя?
« Отговор #63 -: Март 08, 2011, 00:12:04 am »
„Добре, аз питам, ами защо всичките тези спътници и ракети и совалки и "чинии", които се изстрелват в Космоса, и са на орбита около Земята или отиват някъде на майната си, което е "тайна на елита", не се втечняват, след като това е било продемонстрирано в лаборатории?!?! Нали излизайки в открития Космос, цялата тая техника остава без въздействието на Земното магнитно поле, или дори и да въздейства/ако са на орбита/, то е много слабо? Защо не се втечняват? Или се втечняват, но на Нас това не ни се казва? “

Ами всъщност тези летателни апарати и съответните летателни костюми имат устройства, които генерират въпросното поле,които са задължителен аксесоар.

Неактивен stufo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 59
 • Пол: Мъж
Re: Какво се случва на планетата Земя?
« Отговор #64 -: Март 08, 2011, 19:51:43 pm »
why_not, не ми се "връзва" нещо отговора ти... Искаш да кажеш, че човек може да пресъздаде едно към едно нещо, което е създадено от Космическия Разум, т.е. нещо като Земното магнитно поле? Ами че то, ако бе толкова лесно, какво толкова има да се плаши човечеството от изчезването на полюсите и после тяхното обръщане?  ;) На всеки по един скафандър, генериращ земно магнитно поле и готово! Как мислиш?  :)
Не искам да оставам в "нефтената цивилизация" като зомбиран енергиен донор за нискоастрални създания

Неактивен teni

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 719
Re: Какво се случва на планетата Земя?
« Отговор #65 -: Март 08, 2011, 20:00:46 pm »

Ами всъщност тези летателни апарати и съответните летателни костюми имат устройства, които генерират въпросното поле,които са задължителен аксесоар.
Това е твоя идея или е осъществена реалност. ::) Доколкото знам на космонавтите им сложили магнитни ленти в дрехите/анцузите/, но да създадеш магнитно поле на сонда и да я пратиш в далечния Космос????????????

Неактивен why_not

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 44

Неактивен why_not

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 44
Re: Какво се случва на планетата Земя?
« Отговор #67 -: Март 13, 2011, 22:52:30 pm »
И още една не моя идея... ;)   Първият космически полет с човек е продължил точно 108 минути, по-малко от два часа. Точно толкова, колкото трае една обиколка около Земята в открития космос на височина около 300 км. В какво здравословно състояние се връща първия космонавт Гагарин след само 108 минути прекарани в Космоса? Неговото здраве преди това е било безупречно, той е бил човек с железен организъм, нямал е дори един кариес на зъбите си. Та Гагарин е бил избран измежду хиляди други, отлични, тренирани летци изпитатели за да осъществи първия полет. Гагарин се връща с напълно изтощен организъм, атрофия на мускулите, срив на опорно-двигателния апарат, и то само след 108 минути обездвижване горе. Връща се с пълен хаос на жизнено важни функции на организма - кръвообращение, кръвооросяване, кръвно налягане, срив на имунната система - защитните сили на организма. Даже лекарите са установили начална фаза на остеопороза, разпад на калция и загуба на костната плътност с повече от 20%. Връща се с пълна психическа нестабилност, дезориентация и апатия. И един много странен факт. За по-малко от два часа, ноктите, брадата и косата на Гагарин са пораснали като за цяла седмица. И това се е случило не само с него. Това се е случило и с други космонавти, които са летели по това време. И тогава лекарите са се видели в чудо и са поставили диагноза "космическа болест", или "космическа зараза". На какво се дължи тя? Кое е това нещо, което тук на Земята го има, а горе в Космоса - не? На учените са им трябвали, наистина, години наред анализи, за да установят, че действителната причина за тези тежки заболявания на първите космонавти е липсата на естествено земно магнитно поле (ЗМП) горе в космоса. Земята е огромен сферичен магнит със северен и южен полюс, който създава постоянно магнитно поле, действащо на височина до около 10 000 м. с пълна плътност, след което постепенно се разрежда и в открития космос неговата сила става близка до нула.

По-късно, специалистите в лабораториите на НАСА в САЩ доказали това твърдение на учените, като разработили по специална и скъпа технология гъвкави биомагнитни ленти, които вшили в костюмите на космонавтите. Тези ленти много точно симулират ЗМП. Благодарение на тях, днес космонавтите се връщат с много по-добро здраве, даже дават една пресконференция след полета, и то след доста по-дълго време, прекарано в космоса. Тези специални биомагнитни ленти, преминали през редица клинични изпитания и достигнали до най-новите технология (ССМ - кръгово-концентричен магнетизъм и PDM - периферно разпределен магнетизъм) бележат началото на съвременната магнитотерапия.

http://astrosite.org/forum/index.php?topic=4492.0;wap2

Неактивен teni

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 719
Re: Какво се случва на планетата Земя?
« Отговор #68 -: Март 14, 2011, 21:37:45 pm »
Това за космонавтите го знам. Без лош умисъл или сарказъм питам дали и за сондите летящи в далечния космос са създадени изкуствени магнитни полета и не само за тях, а и за спътниците, телескопа Хабъл и т.н. :hi:

Неактивен why_not

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 44
Re: Какво се случва на планетата Земя?
« Отговор #69 -: Март 15, 2011, 21:41:36 pm »
„Това за космонавтите го знам. Без лош умисъл или сарказъм питам дали и за сондите летящи в далечния космос са създадени изкуствени магнитни полета и не само за тях, а и за спътниците, телескопа Хабъл и т.н. “

Експеримент "Обстановка"

Досегашният опит на експлоатация на свръхголеми космически апарати от типа на МИР показва, че продължителното нормално функциониране на бордовата апаратура зависи в значителна степен от електромагнитната обстановка, която се определя не само от собствените електромагнитни полета, генерирани от работещата апаратура, но и от взаимодействието на функциониращата станция с обкръжаващата среда - космическа плазма, която представлява заредени частици с различни енергии и маси, и електромагнитни полета, генерирани и разпространяващи се в нея.


http://webcache.googleusercontent.com/

Неактивен teni

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 719
Re: Какво се случва на планетата Земя?
« Отговор #70 -: Март 23, 2011, 21:13:09 pm »
Не го разбирам като отговор на въпроса ми. А именно, създават ли се изкуствени магнитни полета, сходни на земното, край човешките творения в Космоса?

Неактивен Hacko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 011
Re: Какво се случва на планетата Земя?
« Отговор #71 -: Март 24, 2011, 10:05:55 am »
Вижте това интересно образователно видео от борда на Космическата станция "Мир"

feature=player_embedded#at=24

Неактивен why_not

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 44

Неактивен teni

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 719
Re: Какво се случва на планетата Земя?
« Отговор #73 -: Март 24, 2011, 20:24:21 pm »
Още едно въпросче по темата за изкуствените ел.магн.полета. Как стои въпроса са "космическия боклук". Нали около Земята има около 50 000 парчета от човешки произход , които обикалят с години и постепенно падат долу и изгарят в земната атмосфера. На тях няма кой да им осигури изкуствено поле, но не се разпадат? Искам правилно да ме разберете-не се заяждам, а питам.
 Защо-не, клипчето е добро, но повече няма информация-какво са измерили, установена ли е причината за проблемите.

Неактивен why_not

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 44
Re: Какво се случва на планетата Земя?
« Отговор #74 -: Март 24, 2011, 20:46:03 pm »
Още едно отговорче по темата - нямам намерение и познания да доказвам гореспоменатите твърдения, освен в частта за магнитните полета. Мисля си друго, че в тези хвърчолети има доста техника, предназначена за изследвания, а тя със сигурност създава електромагнитно поле. Всъщност това не е толкова важно, защото в текста се говори за различна, непозната досега организация на енергията и материята, която евентуално ще доведе до посочените резултати.
В общи линии доказателствената част ще почака за след прехода, възнесението или каквото там се очаква да ни сполети  ;)

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
5 Отговора
3040 Прегледи
Последна публикация Април 27, 2006, 15:04:55 pm
от EfonD
14 Отговора
4726 Прегледи
Последна публикация Септември 16, 2007, 05:32:06 am
от Joro Velev
2 Отговора
984 Прегледи
Последна публикация Март 12, 2010, 07:58:39 am
от Nightwish
0 Отговора
11794 Прегледи
Последна публикация Юни 03, 2010, 11:05:20 am
от Alien
257 Отговора
76165 Прегледи
Последна публикация Октомври 06, 2012, 21:32:58 pm
от GaBOSS