Наука и Технологии > Tехнологии

Свободната енергия и генератори

<< < (53/154) > >>

Joro Velev:
Според това, което съм научил от тук и там, човек поставен в силно електромагнитно поле се паникьосва. Т.е. изпитва безпричинен страх и други негативни емоции, на куп.
В книгата "Селестинските пророчества", ако може да и се вярва, при работа на генератори на свободна енергия с много големи мощности се получават изключително неприятни последици за природата и съществата на планетата.
Затова там препоръчваха вместо мощни генератори да се ползват локални - малки. При големите се получават застрашителни завихряния в полетата на Земята и работата може и се е смарангясала, когато големите компании правили опити с цел все пак да реализират проекта но да дърпат конците. Искали са отново контрола да е в ръцете им.
Известно е, че при някои от опитите на Тесла на разстояние от лабораторията му се наблюдавали артефакти ;) , по-точно конете ги удрял ток когато се движили край релсите или нещо подобно беше.
А в други опити са засечени температурни промени с харакерни полоси от по около 2-3 метра ширина, простиращи се извън сградата. Радиоапаратите и компютрите се включвали и изключвали самопроизволно.
Явно не е съвсем безопасно заниманието с генериране на свободни енергии, т.е. извличането им от околните пространства или измерения.
Така го знам аз, но дали е верно, времето ще покаже.

Mirotvorec:
Търся информация за параметрите на отделните компоненти на генератора на д-р Стефан Маринов. Може на български, руски или английски.
Става дума ей за това:
http://www.rexresearch.com/testatik/testatik.htm

Mirotvorec:
Попаднах и на този сайт  http://www.akoil.ru/ru/news/ . Има представителство във Варна, някой ако е по-айляк може да отскочи.
г. Варна
ООД "АТ-ТОКМЕТ"
Атанасов Атанас
тел.: (8-10-359) 52-311-111
тел.: (8-10-359) 887-959-860
факс: (8-10-359) 52-335-364
e-mail: aatanasov@mail.ru
Аз вече им писах, чакам сега отговор.

Alien:
Миро тези некви цени сложили ли са щото ако това дет пишат е вярно сигурно ще искат майка си и баща си за него  ;D

Първите в света създадени и изпитани електромагнитени преобразователи на електрическа енергия, които произвеждат електрическа енергия с различно напрежение при което НЕ използват никакво гориво!

Мощността на електростанциите, които се произвеждат през тази година ще са от 50Киловата до 10 мегавата а през 2007г ще са от 1киловат до 100 гигавата :P :P :P

Производството на на електростанциите започва в различни градове в Русия и Евросъюза както и други страни по света. технологията е патентована.

Ся с едно 10 киловатово такова прозиведение Енергото може да забрави за мен повече. Ама колко ли хиляди ще струва това чудо  :-\


Mirotvorec:
Въпросът ми към тях беше точно за един такъв 10 кВт-ов генератор колко ще струва, защото явно и аз мисля като теб. Да изчакаме , че да видим.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия